Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: ribolovenmagazin
Категория: Хоби
Прочетен: 46732
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 2
Архив
Постинг
02.07.2011 19:00 - Относно улова на делфини
Автор: ribolovenmagazin Категория: Хоби   
Прочетен: 10028 Коментари: 1 Гласове:
1



imageВ последно време в световните медии излизат обозпокояващи данни за бракониери, които ловуват делвини по световните морета, което веднага активизира младешките организации за защита на природата. По незнайни причини правителства и власти си затварят очите пред това иначе грозно деяние, което убива едни от най-красивите създания на планетата, толкова привързани към него, че са готови да помогнат във всеки един момент.
Бракониерите са използвали риболовни аксесоари тип харпун, с които са убивали средно по 10 делфина на ден, бозайниците са били качвани на малки корабчета, а месото и мазнината им продавани по скъпи ресторанти, в които богати чичковци с едничката цел да впечатлят поредната бройка давах хиляди долари или евро за да вкусят от месото на делфините. За пореден път се обеждавам, че най-опасният звяр на планетата е човека без капка милост готов да убие без причина, което в природата не може да се случи, там хищникът убива, защото има нуждата да се храни, докато човека го прави за удоволствие. Това е гадната истина.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hadzapi - Хората сме най-жестоките
13.07.2011 07:24
и сами ще се унищожим, както това е ставало и с много други цивилизации преди нашата, мислещи се също акто нашата за много велики с техническите си постижения, а накрая загивали и то най-вече заради собственото си поведение като "цивилизации".

Да посегнеш на делфин, за мен това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. И на такива хора започва винаги да не им върви в живота, на такива убийци.
цитирай
Търсене