Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: ribolovenmagazin
Категория: Хоби
Прочетен: 46631
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 2
Архив
Постинг
02.07.2011 03:26 - Магазин за риболов
Автор: ribolovenmagazin Категория: Хоби   
Прочетен: 2469 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.07.2011 21:09


imageМагазина ни за риблов и риболовни принадлежности Наслука се намира в град софия, цариградско шосе с перфектна панорамна гледка, която не можете да изпуснете. Нашите клиенти редовно ни посещават, за да бъдат в час с най-новите подобрения в света на риболова. Всеки ден ние доставяме най-атрактивната стока от въдици, мрежи, въобще всякакъв вид риболовни принадлежности с цел да бъдем полезни на рибарите в района, които са с усобени привилегии при нас. Тъй като всеки клиент ни е скъп, ние сме наели най-атрактивните и запознати служители, които могат да ви опътят, дори на кой водоем да идете, с какво да ловите и на какво се хваща там.
Избора ни на въдици е всеизвестен в софийски район като здравината и качеството им са ненадминати, въпреки че цените им са в пъти по-ниски от другите подобни на пазара.
През последните месеци наблюдаваме спад на закупуване на риболовни принадлежности, поради интензивното замърсяване на българските реки с химикали и отпадаци, поради това апелираме към отговорните органи да се вземат в ръце и да не оставят българския риболов да умре, още повече знаем, че той се намира в лош период, когато от реките изплува мъртва риба, а малките заводчета не искат да заделят 10 процента от чистата си печалба за пречиствателни станции. Министерството по бедствията и авариите е задължено да предложи адекватни мерки против това, защото риболовен  магазин като нашия за риболов, все по-често фалират, къде заради глобалната икономическа криза, къде заради липсата на риба по българските извори и рекички.



Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене